030 22 704 05
info@kindertandartsutrecht.com

heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Bij Kindertandarts Utrecht worden mijn kind en ik altijd hartelijk ontvangen. Mijn kind kijkt er zelfs naar uit als hij weer naar de tandarts mag. De praktijk is totaal niet ingericht als een standaard tandartspraktijk. Hierdoor hebben mijn kind en ik dan ook niet het idee dat we ons in een tandartspraktijk bevinden. Heerlijk dat dat bij Kindertandarts Utrecht kan!”
Femke de Groot, Utrecht
 
“Mijn dochter was erg bang voor de tandarts en wilde niet meer mee. Via-via hoorde ik toen over Kindertandarts Utrecht. Ik heb direct een afspraak gemaakt en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Mijn dochter ging aarzelend de praktijk binnen, maar ze was al snel gerustgesteld. De behandelkamer lijkt meer op een grote, gezellige speelkamer. En de pop van mijn dochter kreeg dezelfde behandeling als mijn dochter, waardoor de tandartsbehandeling voor mijn dochter aanvoelde als een speelkwartier. Top dat Kindertandarts Utrecht bestaat!”
Jan de Boer, De Meern
 
“Het is ongelooflijk, maar mijn kinderen staan nu letterlijk te springen als we naar Kindertandarts Utrecht gaan. Ze spelen erop los en ze kunnen niet wachten tot ze in de stoel mogen klimmen en het moment aanbreekt dat alle aandacht naar hun toe gaat. Heerlijk om te zien dat mijn kinderen totaal niet meer bang zijn voor de tandarts.”
Janine Jansen, Utrecht
 
“Van een kindertandarts verwacht je een kindvriendelijke omgeving en een kindvriendelijke behandeling. Maar dat het bij Kindertandarts Utrecht zó leuk voor kinderen is, had ik niet kunnen bedenken. Een afspraak bij de tandarts is omgetoverd tot een ware speelervaring waar alle vriendjes en vriendinnetjes later uitgebreid verslag van krijgen. Kindertandarts Utrecht zorgt ervoor dat onze kinderen zich op hun gemak voelen, niet bang hoeven zijn én met een mandarijntje en een kleurplaat naar huis gaan.”
Familie Oudenbosch, Leidsche Rijn
 
“Onze tweelingdochters hebben vaak problemen met hun gebit en zijn daardoor al regelmatig bij de tandarts geweest. Bij de gewone tandarts was dit geen succes. Van tevoren begon het al met buikpijn en huilen en tijdens de behandeling werden ze vaak overstuur en klaagden ze over pijn. Dat is als ouders verschrikkelijk om te zien. Kindertandarts Utrecht bood uitkomst: een heel andere werkwijze, veel speelgoed, veel aandacht en geen haast bij een behandeling. Er ging een wereld voor ons open toen we zagen dat onze dochters opeens zonder buikpijn met ons meegingen naar Kindertandarts Utrecht.”
Familie Westers, Utrecht
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!